Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعباس منوچهری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درخصوص مهمترین اقدامات معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی در سال ۹۸ اظهار داشت: توسعه ظرفیت‌ها در بخش درمان ملکی همچون افتتاح مراکز درمانی سرپایی (۸ درمانگاه)، افتتاح ۲۱ پروژه توسعه، بازسازی و ارتقاء مراکز درمانی، ارتقاء شیفت مراکز درمانی سرپایی (۶ درمانگاه) و اجرای طرح ارجاع داخلی در تمام مراکز ملکی از مهمترین اقدامات سال ۹۸ به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، براساس طرح ارجاع داخلی ۱۳.۵ درصد از ویزیت پزشکان متخصص و ۶۵ درصد از بازخورد مراجعات پزشکی از طریق سیستم ارجاع انجام می‌پذیرد.

 منوچهری تصریح کرد: استقرار سامانه استحقاق‌سنجی و رفع همپوشانی اتوماتیک کشوری با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین بیمه سلامت و به روزرسانی پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد ارائه دهنده خدمات تشخیصی و درمانی نیز از دیگر اقدامات موثر این معاونت در سال ۹۸ محسوب می شود.

وی ادامه داد: توسعه بهره‌برداری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات در ارائه خدمات درمانی مراکز ملکی همچون؛ استقرار کشوری کاردکس و تریاژ الکترونیک پرستاری، سیستم PACS، اجرای فراخوان هوشمند و منشی الکترونیک (نوبت دهی غیرحضوری؛ تلفنی، اینترنتی، USSD، تلفن همراه)، راه اندازی ایجاد داشبورد هوشمند مدیریتی BI تجهیزات پزشکی و بهره گیری از سیستم تصمیم یار به منظور مکانیزاسیون (ماشینی کردن) بودجه ریزی نگهداشت تجهیزات پزشکی و توسعه بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات در فرایند خرید خدمت از مراکز تشخیصی - درمانی طرف قرارداد همچون  توسعه نسخه الکترونیک در مراکز درمانی ملکی در جهت استقرار پرونده الکترونیک سلامت بیمه ای، ارائه وب سرویس ثبت جلسات دیالیز، آماده سازی سامانه پذیرش و پردازش الکترونیک کلیه اسناد درمانی طرف قرارداد (CMDS) هم از اهم اقدامات معاونت درمان در یک سال اخیر است.

این مقام مسئول همچنین به ثبت و تایید اینترنتی و اخذ اصالت داروهای مصرفی در بخش بستری (فاکتورهای خونی) اشاره و اظهار کرد: اصلاح و بهسازی واحدهای لندری، سیستم‌های تهویه اتاق‌های عمل و اجراء برنامه‌های ارتقاء سلامت محیط کار کارکنان سازمان تامین اجتماعی و پیشگیری از حریق در بیمارستان ها و مراکز درمانی نیز در یک سال اخیر محقق شده است.

به گفته معاون درمان سازمان تامین اجتماعی همکاری با کمیته مکسا به منظور همسان‌سازی کدینگ تجهیزات پزشکی با توجه به تجربه تخصصی انجام یکسان سازی کدینگ تجهیزات مصرفی در مراکز تابعه و تداوم برنامه تشکیل پرونده الکترونیک بیماری‌های مزمن (دیابت، فشار خون، ایسکمیک قلبی و اعصاب و روان) در مراکز ملکی و افزایش  ۴۰۰ هزار پرونده نیز از دیگر اقدامات اساسی این معاونت در این بازه زمانی است.

منوچهری در ادامه با بیان این که در حال حاضر نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه نیز قرار گرفته اند؛ گفت: توسعه بیماری‌های تحت پوشش، تشکیل پرونده الکترونیک با افزایش و اجراء آزمایشی برای بیماری‌های هیپوتیروئیدی، آسم و COPD در پلت فرم جدید نسخه الکترونیک به صورت پایلوت، بازنگری سطح‌بندی مراکز درمانی، اختصاص منابع مالی (بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان) و ۲۰۰۰ تخت از ظرفیت‌های ملکی سازمان تامین اجتماعی جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به کرونا ویروس در مراکز درمانی ملکی نیز از اقدامات اثربخش معاونت درمان در ماه‌های اخیر است.

وی همچنین تاکید کرد: پذیرش ۴ هزار بیمار مشکوک به کرونا ویروس که تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ نفر معالجه، درمان و ترخیص شده اند نیز از وقایع یکم تا ۲۳ اسفند ماه سال ۹۸ محسوب می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان تأمین اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان تأمین اجتماعی ویروس کرونا سازمان تأمین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی مراکز درمانی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند